Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum a reușit o fetiță nou-născută să salveze viața mamei ei! „Instinctul i-a spus că ceva nu e în regulă” 

Cum a reușit o fetiță nou-născută să salveze viața mamei ei! „Instinctul i-a spus că ceva nu e în regulă” 

Cum a reușit o fetiță nou-născută să salveze viața mamei ei! „Instinctul i-a spus că ceva nu e în regulă” 
02 Feb 2019   •   10:04

Claire Granville a fost salvată de fiica ei nou-născută care, la doar 13 luni, a reușit să-i transmită indirect mamei sale un semn că ceva e în neregulă.

Matilda a refuzat să se mai hrănească de la sânul stâng al mamei ei. Cum o punea în acea parte, fata întorcea capul și începea să plângă.

Claire a înțeles că e ceva în neregulă și a mers la un doctor, care i-a descoperit o tumoare de 10 centimetri, a dezvăluit  mirror.co.uk.

Ea a fost operată, iar apoi a urmat șase cure de chimioterapie și radioterapie. În luna ianuarie, ea a primit confirmarea medicilor că scăpase de teribila maladie.

„Era un motiv pentru care ea refuza să se hrănească de la sânul stâng. Sunt fericită că i-am ascultat instinctul care i-a spus că oceva nu e în regulă. Fiindcă l-am descoperit la timp, tratamentul a avut succes. Când va mai crește, o să-i spun cum mi-a salvat viața”, a spus Claire Granville. 

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close