Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum a reușit un tânăr să plătească integral împrumutul bancar pentru casă în numai 3 ani

Cum a reușit un tânăr să plătească integral împrumutul bancar pentru casă în numai 3 ani

Cum a reușit un tânăr să plătească integral împrumutul bancar pentru casă în numai 3 ani
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Dec 2015   •   18:02

Canadianul Sean Cooper a împrumutat 225.000 de dolari de la bancă pentru a-și achiziționa o locuință.  Cum nu intenționa să plătească toată viața pentru respectivul împrumut, tânărul a găsit o soluție inedită, dar obositoare, de a returna băncii banii în numai trei ani.

Cum a reușit? Prin muncă. Prin foarte multă muncă. Inițial, Cooper lucra cu normă întreagă la o firmă de consultanță financiară. Apoi s-a implicat în proiecte de journalism financiar. „În weekenduri și seara, când toată lumea se relaxa, eu munceam”, povestește tânărul.

Din nefericire, nici cele două joburi nu-i permiteau să ramburseze datoria în ritmul dorit. Așa că și-a mai luat un job, la raionul de fructe și legume dintr-un supermarket. A ajuns să lucreze până la 100 de ore pe săptămână.

Pentru un venit suplimentar, Cooper a decis să locuiască în subsolul locuinței sale și să închirieze restul casei. Această metodă i-a permis lui Sean Cooper să economisească 100.000 de dolari pe an și să achite împrumutul către bancă în numai trei ani.

„Acum intenționez să mă calmez puțin și să încep să mă bucur de viață”, mărturisește canadianul, potrivit 7sur7.be.



×
Subiecte în articol: banca
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close