Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arată femeia care este prea frumoasă pentru a avea un iubit! ”Aspectul meu atrage băieții răi”

Cum arată femeia care este prea frumoasă pentru a avea un iubit! ”Aspectul meu atrage băieții răi”

Cum arată femeia care este prea frumoasă pentru a avea un iubit! ”Aspectul meu atrage băieții răi”
Sursa foto: Foto: Instagram.Cherelle Neille
14 Mai 2017   •   19:56

O tânără de 26 de ani din Manchester, Marea Britanie, se plânge că nu poate avea un iubit pentru că este prea frumoasă, scrie Daily Mail.

Cherelle Neille susține că fața ei frumoasă este un blestem, pentru că bărbații văd în ea doar o bombă sexy cu care să defileze la braț. Mai mult, ea se plânge că toți bărbații pe care i-a cunoscut a vrut-o doar pentru a face ”paradă în fața prietenilor” și că, de fapt, erau intimidați de ea.

”Primesc mereu atenție dintr-o direcție greșită și niciodată, nimeni, nu vrea să mă cunoască așa cum sunt eu. Fetele obișnuite ajung să aibe relații de lungă durată, iar eu sunt cea care săruta toate broaștele. M-am săturat de oameni care presupun că sunt o tipă rea, pentru că eu sunt într-adevăr o persoană minunată. Aspectul meu atrage băieții răi și mi-a fost foarte greu”, s-a confesat Cherelle, într-o postare pe Instagram.

"Ori de câte ori sunt la o întâlnire, bărbaților nu le pasă decât de felul în care arăt, nu ascultă nici măcar ceea ce spun”, a mai scris ea.


 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close