Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arată mireasa de 93 de ani care cere ajutorul internauților pentru a-și alege rochia de nuntă

Cum arată mireasa de 93 de ani care cere ajutorul internauților pentru a-și alege rochia de nuntă

Cum arată mireasa de 93 de ani care cere ajutorul internauților pentru a-și alege rochia de nuntă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Iun 2017   •   23:25

O femeie de 93 de ani a luat Internetul prin surprindere după ce a lansat o întrebare la care nimeni nu se aștepta. 

Sylvia Martin, din Canberra, Australia, le-a cerut internauților să o ajute să-și aleagă rochia de mireasă potrivită, având în vedere că urmează să se căsătorească cu prietenul ei de o viață, Frank Raymond, luna viitoare.

Prin urmare, prin intermediul magazinului de îmbrăcăminte Birdsnest, Sylvia a publicat pe Facebook patru opțiuni diferite pentru ziua ei cea mare, când va fi din nou mireasă.

Potrivit Mashable, Martin și Raymond trăiesc împreună într-o casă de odihnă și s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Raymond i-a cerut de mai multe ori să se căsătorească cu el, însă ea l-a refuzat de fiecare dată, crezând că ar fi o lipsă de respect față de soțul ei decedat. Dar o boală care a apărut acum un an de zile a schimbat lucrurile, iar cei doi s-au mutat împreună. Iat când Raymond i-a cerut, din nou, să se căsătorească cu el, aceasta a răspuns DA.

Mii de oameni au ținut să felicite perechea și să le ureze căsnicie frumoasă și lungă, impresionați de o poveste de dragoste atât de deosebită.

 


 

×
Subiecte în articol: rochie de mireasã nunta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close