Antena 3 Actualitate Inedit FOTO! Cum arată satul cu un singur locuitor. Viața acestui bărbat ar putea deveni subiect de film

FOTO! Cum arată satul cu un singur locuitor. Viața acestui bărbat ar putea deveni subiect de film

26 Apr 2016   •   18:53
FOTO! Cum arată satul cu un singur locuitor. Viața acestui bărbat ar putea deveni subiect de film
Sursa foto: Foto:CCTV NEWS/FACEBOOK

Te-ai întrebat vreodată dacă ai putea supraviețui într-un sat îndepărat de civilizație și în care tu ești unicul locuitor? Deși poate suna imposibil, asa trăiește de zece ani un chinez din provincia Gansu, nord-vestul Chinei.

Liu Shengjia este unicul locuitor al satului Xuenshanshe. Înainte, satul era populat de aproximativ 20 de familii însă, pe măsură ce resursele naturale s-au împuținat, mulți au ales să plece și să înceapă o nouă viață în alt loc, scrie Mashable.

Nu și Liu și familia lui: mama și fratele lui. Însă din 2006, Liu Shengjia a rămas singur, după moartea celor doi.

În cei 10 ani, bărbatul a învățat să se descurce pe cont propriu și să se obișnuiască cu singurătatea.

Foto:CCTV news/Facebook

"La început, nu puteam adormi noaptea și stăteam și ascultam urletele câinilor sălbatici. Dar, după ce am început să cresc câteva oi ele mi-au ținut companie și am început încet încet să mă obișnuiesc să trăiesc singur”, a spus Liu.

Bărbatul, care s-a angajat ca paznic la o pădure apropiată, nu exclude posibilitatea să se mute la un moment dat într-o zonă mai populată.

Foto:CCTV news/Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close