Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum e bine să răspunzi banalului „mulțumesc”

Cum e bine să răspunzi banalului „mulțumesc”

Cum e bine să răspunzi banalului „mulțumesc”
Sursa foto: Foto: Pixabay
15 Noi 2016   •   14:09

Modul în care răspunde o persoană la „mulţumesc” nu este corect sau greşit, ci reprezintă o alegere. Însă tu poţi fi cel care creează o anumită direcţie energiei primite de la interlocutor.

Când comunică, oamenii emit energie înspre cei cu care vorbesc. Aşadar, fiecare „mulţumesc pe care îl “primeşti” are o anumită energie, la fel este şi răspunsul pe care-l emiţi. În funcţie de răspunsul pe care-l dai ca feedback poţi crea următoarele situaţii în ceea ce priveşte energia: o blochezi, o accepți sau o accepți și o reflectezi.

Blocarea energiei primite

Pentru că acest cuvânt „Mulțumesc!” are o vibraţie înaltă, dacă vei răspunde, nu ai pentru ce ori pentru nimic nu vei face decât să stopezi energia, şă o blochezi cu un răspuns sec. Nu ţi-ai dori mai degrabă să clădeşti decât să dărâmi?

Ar trebui să primeşti cu bucurie oricare energie benefică pentru tine ca energie superioară.

Acceptarea energiei primite

Dacă vei răspunde la „Mulțumesc!” sub această formă – cu drag sau cu plăcere – este ca o acceptare, adică te deschizi pentru a primi energia interlocutorului. Spre deosebire de cazul anterior, chiar este un progres. O atitudine deschisă, pozitivă.

Acceptarea energiei şi închiderea buclei

Ei bine dacă ai ales să răspunzi cu „și eu îți mulțumesc!” va avea loc procesul de închidere a buclei. Pur şi simplu ai răspuns la iubire cu iubire, cercul s-a închis perfect. Prin acest răspuns nu ai făcut decât să înmulţeşti energia vibraţională.

Sursă: fiimplinit.ro.

×
Subiecte în articol: raspuns
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close