Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum l-a refuzat prima iubire pe marele Dem Rădulescu: „Dacă e Bibanu, nu vreau să îl cunosc. Cine știe ce vrea să-mi facă”

Cum l-a refuzat prima iubire pe marele Dem Rădulescu: „Dacă e Bibanu, nu vreau să îl cunosc. Cine știe ce vrea să-mi facă”

Cum l-a refuzat prima iubire pe marele Dem Rădulescu: „Dacă e Bibanu, nu vreau să îl cunosc. Cine știe ce vrea să-mi facă”
Sursa foto: foto: captura video
27 Mar 2019   •   17:09

Un zâmbet îți apare necontrolat doar atunci când îi auzi rostit numele. Dem. Rădulescu, omul pe care generații întregi de români l-au sorbit din priviri când îi dădea viață celebrilor „Gogu Steriade” din seria „Brigada Diverse”, „Temistocle T. Temistocle” din „Astă seară dansăm în familie”, „Inspectorului Sterea” din „Secretul lui Bachus” și multor alte personaje de legendă ale filmului românesc.

Povestea noastră de astăzi este despre dragostea dintre tânărul, dar deja celebrul Dem. și Paula Albăstroiu, o tânără diafană pe care actorul o cunoștea într-o perioadă grea a vieții sale. Venit în Vâlcea natală pentru a se recupera după o hepatită păcătoasă pe care o căpătase pe nepusă masa, Dem. a observat o tânără mlădioasă care ieșise la promenadă alături de colegele sale de liceu. A fost o atracție instantanee. O povestește chiar Paula într-un interviu acordat cu mulți ani în urmă site-ului teatrultănase.ro: „Prima întâlnire a fost simplã, m-a vãzut şi a vrut sã mã cunoascã. În fiecare oraş de provincie exista o stradã principalã. Eu eram pe bulevard, ieşisem cu colegele la plimbare.”. Ambițios din cale afară, marele actor a găsit imediat soluția pentru a o cunoaște pe blonda teribilă, care-i ieșise în cale. A apelat rapid la un prieten comun pe care l-a trimis drept sol. Ninel, omul care a intermediat întâlnirea celor doi a mers la Paula și i-a spus că Dem. Rădulescu vrea s-o cunoască.

Continuarea, pe A1 Premium.

Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close