Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Cum mi-am salvat căsnicia”. Soluţia inedită pe care a găsit-o un bărbat pentru a evita divorţul

„Cum mi-am salvat căsnicia”. Soluţia inedită pe care a găsit-o un bărbat pentru a evita divorţul

„Cum mi-am salvat căsnicia”. Soluţia inedită pe care a găsit-o un bărbat pentru a evita divorţul
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
23 Mar 2018   •   17:20

În orice cuplu există conflicte mai mici sau mai mari. Unele dintre ele pot duce la destrămarea relației, în timp ce altele – la consolidarea ei. Iată ce soluție a găsit acest bărbat pentru a-și salva căsnicia.

„Ani la rând, soția mea și cu mine am avut tot felul de conflicte. Uitându-ne în urmă, nici nu-mi dau seama exact ce ne-a adus împreună căci personalitățile noastre erau complet diferite. Într-un final, în disperarea care mă cuprinsese, am fost lovit de inspirație. Nu pe ea trebuia s-o schimb, ci pe mine. 

În dimineața următoare, m-am apropiat de soția mea în pat și am întrebat-o: «Cum îți pot face ziua mai bună?»

M-a privit cu cinism. «Chiar vrei să faci ceva? Fă curat în bucătărie.»

Am continuat așa, iar în cea de-a patra dimineață, i-am pus aceeași întrebare. În zilele următoare la fel. Iar în cea de-a doua săptămână, s-a întâmplat un miracol. Când i-am adresat celebra întrebare soției mele, ochii acesteia s-au umplut de lacrimi. Apoi a izbucnit în plâns.

Când a fost în stare să vorbească, mi-a spus: «Încetează să mă mai întrebi asta. Nu tu ești problema. Eu sunt. Mi-e greu să trăiesc cu ea. Nici măcar nu știu de ce stai cu mine.»

Atunci, i-am ridicat ușor bărbia, până a ajuns să mă privească în ochi. «Pentru că te iubesc», i-am zis. «Cum îți pot face ziua mai bună?» «Eu ar trebui să te întreb asta.» «Ar trebui», i-am răspuns, «dar nu acum. Acum, eu sunt cel care trebuie să facă schimbarea. Tu trebuie doar să afli cât de mult însemni pentru mine.» Și-a așezat capul pe pieptul meu. «Regret enorm că am fost atât de rea.»”, conform www.huffingtonpost.com.

 

×
Subiecte în articol: casnicie salvat solutie divort
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close