Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum să seduci un miliardar. Tehnica secretă "predată" în şcoala rusă

Cum să seduci un miliardar. Tehnica secretă "predată" în şcoala rusă

Cum să seduci un miliardar. Tehnica secretă "predată" în şcoala rusă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Sep 2017   •   09:28

Se numesc „gold diggers” (căutătoare de aur), gata să facă orice pentru a se întreţine folosidu-se de farmecul natural şi a prinde astfel în mreje oameni bogaţi.

Dar acest lucru nu e atât de ușor precum pare. Din acest motiv, în Rusia poți să urmezi cursuri pentru a-i seduce pe oligarhii bogaţi, potrivit Rador.ro.

Scriitorul Peter Pomerantcev susține în cartea sa „Nothing is True and Everuthing is possible: the Surreal Heart of the New Russia”, că în Rusia se înmulțesc academiile de acest gen.

Sunt zeci de şcoli de felul acesta la Moscova şi la Sankt Petersburg, asigură Pomerantcev. Pentru aproximativ 1000 de dolari pe săptămână, doamne licenţiate în marketing aplică teoriile din domeniul lor de activitate în arta atragerii de milionari.

„Trebuie să respecţi mereu dorinţele consumatorului. Aplicaţi acest principiu şi când căutaţi un iubit bogat”, spune una dintre instructoare.

„La prima întâlnire, trebuie respectată o regulă de bază: nu vorbeşti niciodată despre tine. Studiaţi cum îşi petrece timpul şi apoi adaptaţi-vă în consecinţă”, sfătuieşte aceasta.

Cum să reuşeşti să primeşti cadouri din partea ţintei? „Când doriţi ceva, aşezaţi-vă în stânga lui, pe latura emoţională. Partea dreaptă este cea raţională, acolo vă plasaţi ca să discutaţi afaceri”, explică profesorul.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close