Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum și-a consolat un băiețel mama îndoliată. „Am fost norocoși să...”

Cum și-a consolat un băiețel mama îndoliată. „Am fost norocoși să...”

Cum și-a consolat un băiețel mama îndoliată. „Am fost norocoși să...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Mar 2018   •   13:20

O femeie a decis să povestească cum a trecut peste moartea unui copil și, mai ales cum mezinul familiei a ajutat-o să treacă peste asta.

„Am fost binecuvântați cu trei băieți frumoși. Mezinul este un optimist 100%. Dimineața se trezește devreme, se bagă în patul nostru, noi îi spunem să se culce la loc, că e prea devreme să ne trezim, dar el ne spune că va fi o dimineață minunată pentru că aude păsările cântând.

La grădiniță, i s-a dat mai demult o temă: să deseneze un tigru. Bogdănel nu e prea talentat la desen, a desenat un tigru cu capul strâmb și un ochi care părea a fi închis. Când l-a întrebat educatoarea de ochiul închis, el i-a spus că tigrul le face cu ochiul celor care se uită la el.

Băiatul nostru cel mare, Petru s-a îmbolnăvit de o boală foarte grea și a murit repede. Bogdănel avea vreo șapte ani.

În seara de după înmormântare m-am dus să-l învelesc pe cel mic. În aceea noapte, am stat pe pat neputând să spun nimic. Bogdănel a decis să rupă tăcerea.

„Îmi pare rău pentru noi mami, dar mai rău îmi pare pentru ceilalți. Oamenii care nu l-au cunoscut pe Petru. Nu-i așa că am fost norocoși să-l avem pe Petru lângă noi atâta timp? Gândește-te la oamenii care nu au fost la fel de norocoși, cei care nu l-au cunoscut. Suntem cu adevărat norocoși”, a spus copilul, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: baietel mama deces copil
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close