Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cumpărături în vremea pandemiei! Și-a umplut apartamentul de produse și s-a filmat să se laude cu asta. „Doamne ferește!” (VIDEO)

Cumpărături în vremea pandemiei! Și-a umplut apartamentul de produse și s-a filmat să se laude cu asta. „Doamne ferește!” (VIDEO)

Pandemia de coronavirus a creat o adevărată isterie în întreaga lume, iar oamenii au ieșit să cumpere masiv pentru a sta cât mai mult în case și a nu se expune în spații publice.

Cumpărături în vremea pandemiei! Și-a umplut apartamentul de produse și s-a filmat să se laude cu asta. „Doamne ferește!” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
16 Mar 2020   •   17:42

Un internaut și-a filmat apartamentul plin de produse, care mai de care utile sau mai puțin utile.

Omul își începe înregistrarea din bucătărie, unde sticlele de ulei stau aliniate pe dulap, urmate de făină, zahăr, fulgi de porumb, paste. 

În interiorul dulapurilor sunt borcane de cafea și ciocolată, pe o masă se văd mai multe baxuri de lapte. În casă se află șervețele, baxuri de hârtie igienică, dar și alte produse care nu au mai încăput în bucătărie și înghesuite în dulapul de haine.

Internauții români s-au arătat indignați, dar și surprinși de gestul bărbatului. 

„Dacă nu vedeam acest videoclip, nu credeam că există așa ceva!” sau  reacții precum: „Doamne ferește”, „Nebunia are diferite manifestări”.

Video aici.

 

 

×
Subiecte în articol: coronavirus pandemie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close