Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dan Negru, în ziua eliminării Simonei Halep de la Australian Open: „Noi încă nu făceam Răscoala din 1907!”

Dan Negru, în ziua eliminării Simonei Halep de la Australian Open: „Noi încă nu făceam Răscoala din 1907!”

În ziua în care Simona Halep, numărul trei mondial, a disputat meciul din semifinalele turneului Australian Open, Dan Negru sesizează pe Facebook o realitate știută de puțini români, însă care spune multe despre societatea noastră.

Dan Negru, în ziua eliminării Simonei Halep de la Australian Open: „Noi încă nu făceam Răscoala din 1907!”
30 Ian 2020   •   10:52

Mesajul lui Dan Negru a fost publicat pe Facebook când meciul Simonei Halep încă se disputa la Melbourne, în semifinalele turneului Australian Open, primul Mare Şlem al anului.

 ”Prima ediție de Australian Open a avut loc in 1905! Noi încă nu făceam Răscoala din 1907! De asta, la cum arată infrastructura sportului românesc , Halep e o întâmplare. Așa cum a fost Unirea Urziceni in Champions League sau Naționala la Mondialele din America”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului Australian Open, după ce a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza cu 7-6 (10-8), 7-5, joi, la Melbourne.

Muguruza (26 ani, 32 WTA) a obţinut victoria după două ore şi 5 minute, graţie unui joc foarte ofensiv, foarte agresiv, prin care a împins-o şi a presat-o mereu pe Halep.

Meciul a fost unul pe muchie de cuţit de la un capăt la altul, în care Halep şi-a creat multe oportunităţi, dar Muguruza s-a salvat cu serviciul.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Dan Negru
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close