Antena 3 Actualitate Inedit Dan Negru: „Sunt dispus să dezvălui culisele unei arestări celebre. A fost arestat din apartamentul amantei!”

Dan Negru: „Sunt dispus să dezvălui culisele unei arestări celebre. A fost arestat din apartamentul amantei!”

23 Ian 2017   •   16:06
Dan Negru: „Sunt dispus să dezvălui culisele unei arestări celebre. A fost arestat din apartamentul amantei!”
Sursa foto: Foto: Dan Negru/Facebook

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj care i-a suprins pe fanii săi, cel puțin la prima vedere.

Realizatorul TV a scris într-o manieră ingenioasă despre ”culisele unei arestări celebre”, făcând referire la domnitorul Alexandru Ioan Cuza, arătând că „poate așa trebuie vândută istoria”.

”Sunt dispus sa dezvălui culisele unei arestari celebre despre omul care in zilele astea e in toate ziarele! Bomba e ca arestarea s-a făcut chiar din apartamentul amantei! De acolo a fost ridicat! Soția legitima știa de amanta si i-a tolerat inclusiv copiii nelegitimi. Totuși, arestarea din apartamentul amantei a fost un secret bine păzit dar acum stenogramele pot fi făcute publice! Căpitanul care l-a arestat se numește Costiescu și a dat declarații la Politie despre asta! Totul e verificabil ! Amanta se numește Maria Obrenovici, soția ,Elena. El e Alexandru Ioan Cuza. Poate așa ne place istoria ?”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close