Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dana Grecu, către un deputat PNL: ”Vreți să fiți dubiosul meu pentru cinci minute într-o zi? Ce pază i-ar trebui Gării de Nord ca să ...”

Dana Grecu, către un deputat PNL: ”Vreți să fiți dubiosul meu pentru cinci minute într-o zi? Ce pază i-ar trebui Gării de Nord ca să ...”

Dana Grecu, către un deputat PNL: ”Vreți să fiți dubiosul meu pentru cinci minute într-o zi? Ce pază i-ar trebui Gării de Nord ca să ...”
24 Iul 2017   •   19:33

Dana Grecu i-a propus un experiment inedit deputatului PNL Florin Roman, invitat la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, care a sugerat că responsabili moral pentru tragedia din gara Suceava, unde un polițist a fost ucis de un bărbat înarmat cu un cuțit, sunt „oamenii care stau în birouri și nu iau măsuri”.

”Eu vreau să înțeleg ce pază i-ar trebui Gării de Nord ca scaunele gării să nu mai fie rupte. Să poți sta ca un om așteptând trenul. Sunt oameni în vârstă, sunt oameni cu bagaje și nu se poate sta pe scaunele de pe peron”, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

”Vreți să fiți dubiosul meu pentru cinci minute într-o zi? Eu filmez, dumneavoastră sunteți dubiosul. Suntem doi dubioși. Dumneavoastră puteți să rupeți un scaun fără să vă ia cineva la întrebări? Nu vă bagă nimeni în seamă, excelență. Întrebare: Dacă pot să rup un scaun în Gara de Nord, cu reflectoare, cu lumini, cu trenuri care vin și oameni care fac semne, nu pot să dau în cap polițiștului din Gara de Nord? Totul pleacă de la noi, că noi acceptăm situația asta”, a spus Dana Grecu.


 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close