Antena 3 CNN Actualitate Inedit Daniela și Tiberiu au trăit o poveste incredibilă de iubire. Însă când dragostea dintre cei doi s-a sfârșit, ceva de-a dreptul înfiorător s-a întâmplat. „E prea mult chiar și pentru cineva care a dat totul!”

Daniela și Tiberiu au trăit o poveste incredibilă de iubire. Însă când dragostea dintre cei doi s-a sfârșit, ceva de-a dreptul înfiorător s-a întâmplat. „E prea mult chiar și pentru cineva care a dat totul!”

Daniela și Tiberiu au trăit o poveste incredibilă de iubire. Însă când dragostea dintre cei doi s-a sfârșit, ceva de-a dreptul înfiorător s-a întâmplat. „E prea mult chiar și pentru cineva care a dat totul!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Iun 2019   •   00:05

Daniela și Tiberiu s-au iubit mult, dar într-o zi, când dragostea s-a sfârșit, ceva cumplit s-a întâmplat.

Supărat că femeia a decis să pună punct relației, militarul de 40 de ani a pus la cale un plan de-a dreptul diabolic. Împreună cu mai mulți complici a intrat în casa femeii și a desfigurat-0 cu un ciocan pe fosta iubită, dar și pe părinții acesteia.

Părinții  au fost transferați la clinici de specialitate în Iași. Cazul  este cercetat de Parchetul Militar Iași, care a trimis în Trestiana procurorii militari din Bacău.

Toți trei au ajuns la Spitalul din Bârlad, cu răni grave, aduși de ambulanță. Tatăl, în vârstă de 63 de ani, a suferit un hematom subdural frontal dreapta și o fractură occipital  și parietal  stâng, fiind transferat la clinică de neurochirurgie Iași. Mama femeii, în vârstă de 58 de ani, a suferit un traumatism  cranio-facial, cu fractură de maxilar bilateral, contuzii forțe palpebrale, hematoame palpebral inferior. Și ea a fost transferată la Iași, la Clinica Buco-Maxilo-Facială. Fosta iubita, în vârstă de 37 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă contuză  scalp  și o contuzie cervico-brahială  dreapta, fiind internată la secția de chirurgie  a Spitalului din Bârlad, scrie vremeanoua.ro.

Deocamdată,  militarul acuzat în acest dosar nu a fost reținut sau supus vreunei măsuri preventive.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close