Antena 3 CNN Actualitate Inedit De 13 ani în casa acestor oameni se întâmplă ceva extrem de ciudat. Dar nu au avut de ales, până de curând când ceva s-a întâmplat (FOTO+VIDEO)

De 13 ani în casa acestor oameni se întâmplă ceva extrem de ciudat. Dar nu au avut de ales, până de curând când ceva s-a întâmplat (FOTO+VIDEO)

De 13 ani în casa acestor oameni se întâmplă ceva extrem de ciudat. Dar nu au avut de ales, până de curând când ceva s-a întâmplat (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
09 Iul 2017   •   12:20

De 13 ani, în casa unei familii din Pittsburgh, SUA, nu mai există liniște. Și asta pentru că în toți acești ani, la 7.50 pm, alarma unui ceas se aude dintr-unul din pereții casei.

Cum a fost posibil așa ceva? Jerry Lynn susține că a scăpat ceasul în timp ce încerca să tragă prin perete un cablu pentru TV la etaj, iar acesta a ajuns la parter. A sperat că în două-trei luni, bateria se va consuma. De atunci au trecut însă 13 ani, scrie Mirror.

Zgomotul este cu adevărat iritant, însă, în timp, oamenii s-au obișnuit cu el. Mai greu a fost cu musafirii, care inițial au crezut că au de-a face cu o fantomă.

Întrebat de ce nu a făcut ceva să înlăture ceasul în toți acești ani, Jerry Lynn a spus cu umor: „Nu a fost nevoie, este nostim. Este un subiect plăcut de conversație”, a declarat bărbatul.

După atâția ani, ceasul a fost în sfârșit înlăturat de angajații unei companii care instalează aparate de aer condiționat. Însă cei doi pensionari recunosc că nu pot încă să renunțe la zgomotul alarmei de ceas.

           

 

 

×
Subiecte în articol: casa
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close