Antena 3 CNN Actualitate Inedit De abia aștepta să meargă la bal în rochia asta, însă profesorii au dat-o afară imediat cum au văzut-o

De abia aștepta să meargă la bal în rochia asta, însă profesorii au dat-o afară imediat cum au văzut-o

De abia aștepta să meargă la bal în rochia asta, însă profesorii au dat-o afară imediat cum au văzut-o
05 Apr 2017   •   08:28

Atat eleva cat si mama ei au crezut ca si-au luat toate masurile de precautie pentru a respecta codul vestimentar impus de scoala. 

Mireya era incantata de rochia ei albastra cu buline albe, lunga pana la podea, pe care platise 300 de dolari. Desi avea zonele laterale descoperite, abdomenul nu era vizibil, ceea ce era in concordanta cu regulamentul scolii. De asemenea lungimea era peste cea minima acceptata de profesori. Singura zona descoperita era spatele.

Totusi, in momentul in care si-a facut aparitia in sala de festivitati altaturi de iubitul ei, profesorii au trimis-o imediat acasa. "Incalci regulamentul. Du-te acasa!"

Connie, mama elevei, a povestit ca la bal erau si alte eleve cu rochii similare, chiar si unele cu materiale transparente, care au fost acceptate si multi parinti din scoala au considerat ca decizia ca Mireya sa nu fie primita la bal e una revoltatoare, scrie kanald.ro.

 

×
Subiecte în articol: rochie
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close