Antena 3 CNN Actualitate Inedit „De câte ori iubitul meu vrea să facem dragoste, mi se întâmplă ceva bizar. Simt că iau foc. Din acest motiv, ascund un secret incredibil”

„De câte ori iubitul meu vrea să facem dragoste, mi se întâmplă ceva bizar. Simt că iau foc. Din acest motiv, ascund un secret incredibil”

„De câte ori iubitul meu vrea să facem dragoste, mi se întâmplă ceva bizar. Simt că iau foc. Din acest motiv, ascund un secret incredibil”
09 Mai 2019   •   00:16

I se întâmplă ceva ciudat de câte ori vrea să facă dragoste cu iubitul lui și asta pentru că suferă de o condiție rară, care până de curând nu a putut fi diagnosticată.

Din acest motiv, Sarah Bradley, 25 de ani, a rămas virgină.

„Durerea este înfiorătoare. Este o arsură foarte intensă, ca și cum ai turna acid pe o rană deschisă. Nu am putut suporta niciodată mai mult de doi centimetri pentru că este o agonie cumplită”, a declarat femeia. 

Sarah nu a putut fi diagnosticată până la 24 de ani , când medicii i-au spus că sferă de anxietate. „Continui să mă gândesc că dacă m-aș calma totul va fi bine, dar nu a fost niciodată”, a mai spus tânăra. 

În cele din urmă, tânăra a mers la un alt ginecolog care a reușit să-i pună diagnosticul corect, vulvodinia. „În final am înțeles că nu era în capul meu”. Pe 12 aprilie, femeia a fost operată într-un spital din Illinois pentru a scăpa de durearea ridicată din zona intimă. 

În prezent, Sarah este în perioada de recuperare, dar speră că în curând se va bucura alături de iubitul ei de momente intime unice, scrie The Sun. 

 

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close