x close

De câteva săptămâni, un câine venea și dormea la ea acasă. Apoi dispărea. Într-o zi i-a pus un bilet cățelului la gât. Răspunsul primit a dat-o gata

14 Iun 2017   •   14:28
De câteva săptămâni, un câine venea și dormea la ea acasă. Apoi dispărea. Într-o zi i-a pus un bilet cățelului la gât. Răspunsul primit a dat-o gata Foto: Pixabay.com

Într-o zi, o femeie a constatat apariția unui câine ciudat, care a venit acasă la ea, doar ca să doarmă. Când s-a trezit, animalul a plecat exact așa cum apăruse.

Doar că a doua zi, animalul s-a întors. Când acest lucru a început să se repete de mai bine de două săptămâni, femeia a decis să cerceteze în amănunt problema.

Cum câinele avea zgardă și era bine hrănit, femeia a bănuit din prima că animalul are stăpân. Așa că într-o zi a scris un bilet: „Mi-ar plăcea să aflu cine este stăpânul acestui animal frumos și să-l întreb dacă este conștient că în fiecare amiază vine în casa mea pentru a face nani”.

A doua zi, a găsit în zgarda animalului, un bilet cu un răspuns uluitor: „Locuiește în casă cu șase copii, din care doi sub trei ani. Încearcă să-și recupereze somnul. Pot să vin cu el mâine?”.

 

Citeşte mai multe despre:

catel
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati