Antena 3 CNN Actualitate Inedit De ce a fost drumul lui Chaplin de la sărăcie la bogăție cea mai rapidă ascensiune din istoria Hollywood-ului

De ce a fost drumul lui Chaplin de la sărăcie la bogăție cea mai rapidă ascensiune din istoria Hollywood-ului

De ce a fost drumul lui Chaplin de la sărăcie la bogăție cea mai rapidă ascensiune din istoria Hollywood-ului
28 Feb 2019   •   17:00

Charlie Chaplin este unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului. Acesta a trăit o viață incredibil de interesantă atât pe platourile de filmare cât și în spatele camerelor de filmat. Iată 10 lucruri pe care poate nu le știai despre Charlie Chaplin:

1.Chaplin, împreună cu mama sa și rudele sale, au fost trimiși în înfricoșătorul atelier victorian când el avea doar 7 ani. După destrămarea căsniciei părinților săi, mama lui Charlie a luptat pentru a-și tine familia departe de sărăcie, dar fără nici un ajutor din partea tatălui său. Părinții erau despărțiți de copiii lor la intrare și din acel moment trăiau vieți total separate. Copiii familiei Chaplin au fost trimiși la o școală sărăcăcioasă într-o altă parte a Londrei câteva săptămâni mai târziu, iar decurs de 2 luni, mama lui a suferit o cădere nervoasă și a fost internată într-un sanatoriu.

Continuarea, pe Historia.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close