Antena 3 CNN Actualitate Inedit Decizia luată de Andreea Marin după moartea tatălui ei

Decizia luată de Andreea Marin după moartea tatălui ei

Decizia luată de Andreea Marin după moartea tatălui ei
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Mar 2016   •   12:59

Andreea Marin a trecut prin clipe de coșmar după moartea tatălui său, a cărui înmormântare a avut loc pe 5 martie. Deşi s-au scurs doar câteva zile de la decesul părintelui ei, Andreea Marin a decis să păstreze doliu în suflet şi să renunţe la hainele de culoare neagră, așa cum și-ar fi dorit și tatăl ei.

Andreea Marin a postat un mesaj impresionant pe Facebook  în care spune despre tatăl său: „M-a îndemnat mereu să ţin fruntea sus şi mintea trează când speranţele păreau îngenuncheate. Să port culori şi doliul să-l ascund în suflet doar, să văd lumina şi pe timp de întuneric, să caut vârful când adulmecam prăpastia.”

"A iubit viaţa, a trăit-o cu pasiune şi m-a-nvăţat s-o înzestrez, s-o fac să merite a fi trăită şi s-o preţuiesc. În ultima sa zi pe pământ, a râs cu poftă, a glumit şi-a adormit de tot apoi, senin, liniştit, cu un zâmbet pe chip. M-a îndemnat mereu să ţin fruntea sus şi mintea trează când speranţele păreau îngenuncheate. (...) Să mă bucur de fiece clipă, s-o trăiesc din plin, să-i molipsesc pe cei din jur cu poftă mea de viaţă. Şi asta o să fac, din nou, de mâine, în amintirea LUI. Doar m-am oprit puţin să înţeleg, s-accept, să-mi amintesc, să mă ridic şi să plec mai departe. Zâmbet, culori, curiozitate, energie, credinţă şi seninătate. Doar asta am de dat, de mâine dimineaţă, mai departe. Pentru tristeţea de pe chip, va trebui să căutaţi în altă parte. Iar cea din suflet, e doar taină mea", a scris Andreea Marin pe Facebook.

A iubit viata, a trait-o cu pasiune si m-a- nvatat s-o inzestrez, s-o fac sa merite a fi traita si s-o pretuiesc. In...

Posted by Andreea Marin on Sunday, March 6, 2016

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close