Antena 3 CNN Actualitate Inedit Decizie aberantă. Cuplurile necăsătorite nu se mai pot caza în aceeași cameră la hotel. Care este motivul

Decizie aberantă. Cuplurile necăsătorite nu se mai pot caza în aceeași cameră la hotel. Care este motivul

Oficialii ruşi au cerut tuturor hotelurilor din ţară să interzică cuplurilor necăsătorite să petreacă noaptea împreună, aceştia susţinând că măsura este menită să ajute la combaterea răspândirii coronavirusului.

Decizie aberantă. Cuplurile necăsătorite nu se mai pot caza în aceeași cameră la hotel. Care este motivul
Sursa foto: Pexels
16 Iun 2020   •   18:59

În caz contrar, hotelurile trebuie să explice autorităţilor de ce cuplurile necăsătorite ajung să împartă aceeaşi cameră.

„Sarcina de a obține dovada statutului marital este pe deplin responsabilitatea hotelului, a anunțat Rospotrebnadzor, oficiul de protecție a consumatorilor din Rusia.

Ruşii nu sunt mulţumiţi de decizie şi spun că astfel de măsuri se mai luau doar în perioada sovietică, când coabitarea era descurajată în afara căsătoriei.

Asociația Hotelurilor din Rusia a criticat hotărârea, menționând că personalul hotelurilor nu are dreptul să ceară detalii referitoare la statutul marital al oaspeților.

Hotelurile, restaurantele și alte afaceri din sectorul ospitalier au început să se redeschidă treptat în Rusia începând de la 1 iunie după o carantină de două luni impusă în întreaga țară.

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close