Antena 3 CNN Actualitate Inedit Declarațiile revoltătoare făcute de o turistă britanică, după atentatul terorist de la Nisa: ”Poate e groaznic și un pic egoist, dar ne-a stricat...”

Declarațiile revoltătoare făcute de o turistă britanică, după atentatul terorist de la Nisa: ”Poate e groaznic și un pic egoist, dar ne-a stricat...”

15 Iul 2016   •   11:15

O turistă din Marea Britanie a declarat, la Sky News, că vacanța ei de cumpărături a fost ruinată, după atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel puțin 84 de morți, scrie Daily Mail.

Lucy Nesbitt-Comaskey a declarat pentru Sky News că ”poate că e groaznic și un pic egoist, dar ne-a stricat vacanța de cumpărături”.

"Am cumpărat toate aceste lucruri minunate și acum nici nu mai contează. Nu mai înseamnă nimic acum", a spus ea.

La câteva ore după aceste declarații, Lucy Nesbitt-Comaskey a scris un mesaj pe Facebook în care își cerea scuze pentru afirmațiile făcute, arătând că era ”în stare de șoc” și că nu și-a dat seama ce spune.

Cel puţin 84 de persoane au fost ucise, iar alte peste 150 au fost rănite, 42 fiind în stare gravă, în atentatul comis joi seară la Nisa, relatează presa franceză citând surse din cadrul serviciilor de securitate franceze.

×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close