Antena 3 CNN Actualitate Inedit Descoperire înfiorătoare în arhivele unui institut de cercetare din Germania. ”Aparțin prizonierilor exterminați în lagăre!”

Descoperire înfiorătoare în arhivele unui institut de cercetare din Germania. ”Aparțin prizonierilor exterminați în lagăre!”

Descoperire înfiorătoare în arhivele unui institut de cercetare din Germania. ”Aparțin prizonierilor exterminați în lagăre!”
Sursa foto: Foto:wikipedia.org
04 Sep 2016   •   10:35

Un institut de cercetare de top din Germania a descoperit fragmente de trupuri și creiere folosite de medicii naziști în experimentele lor înfiorătoare, în propria arhivă.

Rămășițele i-au aparținut inclusiv infamului "Înger al Morții" Josef Mengele la Auschwitz, descoperire care i-a rușinat pe oficialii de la Institutul Max Planck de Psihiatrie din Munchen, scrie Mirror.

”Suntem rușinați de aceste constatări, precum și de ceea ce înseamnă descoperirea lor în arhivele noastre”, se arată pe site-ul oficial al institutului.

Aceștia pretind că probele au fost folosite de cercetătorul nazist Julius Hallervorden, care a servit ca șef al departamentului de neuropatologie al institutului, înainte de a începe experimentele sale înfiorătoare asupra oamenilor în al Doilea Război Mondial.

Un comitet a fost înființat pentru a cataloga aceste rămășițe și o parte dintre ele au fost deja identificate și predate autorităților.

Josef Mengele a torturat și a ucis mii de copii în experimentele sale macabre de la Auschwitz.

El obișnuia să injecteze substanțe chimice în globul ocular pentru a vedea dacă poate schimba culoarea ochilor și chiar a cusut doi copii de etnie romă pentru a-i transforma în gemeni siamezi.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close