Antena 3 CNN Actualitate Inedit Descoperire uluitoare! Ce simt oamenii atunci când se apropie de moarte

Descoperire uluitoare! Ce simt oamenii atunci când se apropie de moarte

Descoperire uluitoare! Ce simt oamenii atunci când se apropie de moarte
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Sep 2017   •   08:58

Principala imagine descrisă de majoritatea oamenilor, care au fost pe punctul să moară este aceea a unui tunel, la capătul căruia se poate observa o lumină. Ei bine, se pare că această imagine nu este falsă în totalitate, scrie secretele.com

De curând, au apărut noi dovezi cu privire la această experiență, dovezi care deschid o nouă pistă pentru cercetători. Poate părea că doar câțiva oameni au experimentat astfel de întâmplări, însă studiile arată că aproximativ 4-15% din populația întregii lumi a trecut cel puțin o dată prin culoarul morții.

Studiul a fost realizat de către cercetătorii belgieni, care au analizat 154 de persoane, selecționate din cadrul Asociațiilor de specialitate și a grupurilor persoanelor aflate în comă. Studiile au arătat faptul că 80% dintre participanți au resimțit o stare de pace, 69% au observat o lumină puternică și 64% s-au întâlnit cu o altă persoană. Doar 5% au menționat faptul că imaginile se derulau cu o prea mare rapiditate, iar 4% că au avut vedere precognitivă.

22% dintre participanți susțin faptul că au resimțit o stare de dedublare, după care a urmat întâlnirea cu tunelul. De asemenea, ei susțin că starea generală era de liniște și pace. Acestea sunt semnele prin care oamenii de știință au realizat faptul că moartea începe să își facă simțită prezența printr-o stare de liniște și, în unele cazuri, se încheie cu reîntoarcerea în corp.

×
Subiecte în articol: descoperire uluitoare moarte sfarsit
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close