Antena 3 CNN Actualitate Inedit Descoperiți. Cel mai select grup de milionari. Legături-bombă de la Monaco

Descoperiți. Cel mai select grup de milionari. Legături-bombă de la Monaco

Descoperiți. Cel mai select grup de milionari. Legături-bombă de la Monaco
07 Apr 2019   •   00:07

Andreea Sava a vorbit la emisiunea ”Descoperiți”, despre paradisul fiscal frecventat de nenumărați oameni de afaceri din România la Monaco.

Dragoș Săvulescu, Puiu Popoviciu, ginerele fostului nomenclaturist Ioan Dincă, Codruț Marta sunt doar câteva dintre numele care se leagă de mari scandaluri penale ale căror fire duc în paradisul european al milionarilor Monaco. 

Într-un anumit cerc select, trecutul prin Monaco părea o condiție obligatorie, de aci și apariția în presă a sintagmei: Grupul de la Monaco.

Banii și serviciile românești au reprezentare puternică, în paradisul milionarilor de la Monaco.

La Martinez, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume, limba română s-a auzit de nenumărate ori, un penthouse trece și de 35.000 de dolari pe noapte.

Oameni cunoscuți din România și-au făcut un obicei de a se întâlni la Monaco într-un cadru restrâns, cu alte elite economice și structuri de stat.

Vlad Moisescu, fost trezorier PNL, Gigi Becali, Cătălin Voloșeniuc fiul ultimului director Bancorex, Cristi Burci, patronul Adevărul Holding, controversatul om de afaceri, Dan Fischer, celebru în presă pentru intermedierea unor creanțe pe care le avea România din vrea comunismului în țări africane, sunt câțitva dintre clienții paradisului Monaco.

Obținerea statutului de rezident în Monaco îți aduce multiple beneficii. Acesta nu este numai un paradis fiscal, ci și cea mai scumpă piață de imobiliare din lume, prețul ajungând și la 60.000 EURO/MP.

Houston Palace este unul dintre cele mai populare zone rezidențiale din Monaco. Chiriile ajungând între 7.500 și 15.000 euro pe lună. Loc frecventat de Puiu Popovici pe vremea când nu era condamnat în România în dosarul fermei Băneasa.

La concurență cu Houston Palace, este Columbia Palace, unde un apartament valorează peste 7 milioane de Euro.

Aici îi regăsim pe Dan Petrescu, cumnatul lui Ion Țiriac, dar și pe Carmen Adamescu, văduva miliardarului Dan Adamescu.

Detalii incredibile în materialul de mai jos.

 

 

 

×
Subiecte în articol: andreea sava monaco Descoperiți
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close