Antena 3 CNN Actualitate Inedit Deși mort de doi ani, un bărbat a fost amendat că a circulat fără rovinieta

Deși mort de doi ani, un bărbat a fost amendat că a circulat fără rovinieta

Deși mort de doi ani, un bărbat a fost amendat că a circulat fără rovinieta
06 Sep 2017   •   21:18

Situație inedită în județul Vaslui. Un bărbat mort de doi ani a fost amendat de Poliție pentru că a circulat cu mașina fără rovinietă. Mama acestuia de 86 de ani spune că a mai fost amendată pentru că a condus cu viteză pe un drum european. Bunicuța nu are, însă, permis de conducere pentru că are probleme mari de vedere.

Din procesul verbal, bătrâna din Huși a aflat că a fost sancționată cu 250 de lei, pentru că mașina, care a aparținut băiatului ei, a fost condusă fără rovinietă în satul Râșești, informează vremeanoua.ro.

La cei 86 de ani ai săi, pensionara a mers în baston la Poliție ca să ceară explicații. Polițiștii au trimis-o la Judecătorie. De acolo a fost îndrumată spre Primărie, unde un funcționar i-ar fi spus să-l lase în pace.

„Vreau să vă spun că această mașină, o Dacie veche, a fost cu ani în urmă a fiului meu. Băiatul meu a murit acum 2 ani. Ștevia crescuse peste mașina lui, iar în 2016, eu am vândut cu acte în regulă Dacia. Ce era să fac cu ea?! Am și radiat-o din dreptul meu, ca să nu mai apar eu acolo, ci noua proprietară. Iată documentele”, a explicat bătrâna, pentru sursa citată.

×
Subiecte în articol: pensionara
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close