Antena 3 CNN Actualitate Inedit Designeri români, inspiraţi de cimitirul de la Săpânţa. Iată ce a ieşit

Designeri români, inspiraţi de cimitirul de la Săpânţa. Iată ce a ieşit

Designeri români, inspiraţi de cimitirul de la Săpânţa. Iată ce a ieşit
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    30 Iul 2015   •   15:43

Cimitirul de la Săpânţa a devenit sursă de inspiraţie pentru designeri. Doi creatori români au transformat epitafurile din cimitirul vesel în imprimeuri pentru o colecţie întreagă de rochii, fuste, bluze, salopete, jachete şi pantofi. 

 
Hainele inedite se bucură deja de mare succes în rândul vedetelor din România şi nu numai. 
 
Lana Dumitru şi Alis Gheorghiţă sunt designerii români care au găsit ca sursă de inspiraţie Cimitirul de Săpânţa şi l-au transformat într-o colecţie vestimentară autentic românescă. 
 
Colecţia este un omagiu pe care cei doi designeri îl aduc celebrului cimitir de la Săpânţa, doar că pe lângă albastrul definitoriu acestuia, fetele au mai adăugat creaţiilor lor galben şi roz.
 
Colecţia inspirată din Cimitirul de la Săpânţa s-a bucurat de succes în rândul vedetelor. Inna a ales să poarte salopeta galbenă Bunica, Antonia şi-a făcut seflie cu hanoracul Cosaşul, iar Delia a purtat la filmările pentru XFactor o rochie albastră cu multiple epitafuri.
 
Colecţia inedită are şi câteva perechi de pantofi.
 
Lana Dumitru şi Alis Gheorghiţă pregătesc acum colecţia de toamnă-iarnă, care va avea ca sursă de inspiraţie tot Cimitirul vesel din Săpânţa. 
 

×
Subiecte în articol: haine
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close