Antena 3 CNN Actualitate Inedit Detalii-şoc despre moartea lui Jean Constantin

Detalii-şoc despre moartea lui Jean Constantin

Detalii-şoc despre moartea lui Jean Constantin
Sursa foto: foto: captura video
24 Mai 2018   •   19:10

Jean Constantin a murit pe 26 mai 2010, la vârsta de 82 de ani. Medicii legişti au susţinut că artistul, care avea probleme serioase cu inima, suferise un infarct.

În 2010, cu aproximativ două luni înainte ca inima obosită a lui Jean Constantin să înceteze să mai bată, Benone Sinulescu l-a însoţit pe regretatul actor într-un turneu în Canada, unde cei doi mari artişti erau aşteptaţi cu braţele deschise de românii din diaspora.

Totul a decurs bine, s-au bucurat de un succes de zile mari, însă la întoarcerea în ţară, în aeroportul din Vancouver, au început necazurile.

“După ce a trecut prin poarta de detectat metale, conform regulamentului, Jean a dus mâna la inimă, apoi a căzut jos, ca secerat.

Eram cu soţia mea, ne-am speriat teribil, ştiam că el mai suferise trei infarcturi, chiar credeam că a murit. Abia am reuşit să-l trezim din starea de leşin în care intrase. Nici n-am ştiut cum să procedăm. După câteva minute, ne-a zis că se simte bine şi că va face faţă drumului până acasă”, a povestit în urmă cu ceva timp Benone Sinulescu.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close