Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie din Dâmboviţa a postat o fotografie pe o rețea de socializare. A ratat însă un detaliu care i-a adus divorțul

O femeie din Dâmboviţa a postat o fotografie pe o rețea de socializare. A ratat însă un detaliu care i-a adus divorțul

A vrut să își impresioneze prietenii virtuali și a postat două fotografii incendiare, dar femeia din Dâmbovița a ratat un detaliu, care mai târziu avea să ducă la destrămarea căsătoriei.

O femeie din Dâmboviţa a postat o fotografie pe o rețea de socializare. A ratat însă un detaliu care i-a adus divorțul
Sursa foto: Foto: Hepta
07 Mai 2020   •   12:48

Mai precis, tânăra a uitat în imagini o jucărie sexuală, lucru observat de două prietene virtuale care au comentat pe această temă.

Incidentul a avut loc în vara anului trecut, însă femeia a cerut în instanță daune de 1.000 de lei de la cele două, susținând că se fac vinovate pentru divorțul său. 

„Din probele administrate a rezultat că în vara anului trecut reclamanta R.A. a postat pe pagina sa de Facebook două poze în care apare în ipostaze indecente, sumar îmbrăcată şi alături de o jucărie sexuală. Postarea a ajuns să fie cunoscută şi discutată în comunitate. S-a susţinut de către reclamantă că pârâtele au afirmat în prezenţa mai multor persoane faptul că reclamanta ar întreţine relaţii intime cu diverşi bărbaţi şi că apare pe o reţea de socializare în poziţii indecente, iar datorită acestor afirmaţii calomnioase în familia reclamantei ar fi apărut o atmosferă conflictuală ce a dus la destrămarea vieţii de familie”, se arată în considerentele deciziei Tribunalului Dâmboviţa (www.rolii.ro) care, recent i-a respins apelul la decizia instanţei care, de asemenea i-a fost nefavorabilă.  

 Instanţa a admis că pârâtele au discutat cu alţi tineri de vârsta ei despre situţia în care s-a pus reclamanta, dar a considerat că nu a rezultat de nicăieri că respectivele comentarii au fost calomnioase sau că au depăşit dreptul libertăţii de exprimare, scrie adevarul.

Decizia nu este definitivă. 

×
Subiecte în articol: detaliu fotografie
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close