Antena 3 CNN Actualitate Inedit Detaliul din Biblie ignorat de toți creștinii! Ce s-a aflat despre Iisus Hristos

Detaliul din Biblie ignorat de toți creștinii! Ce s-a aflat despre Iisus Hristos

O descoperire recentă zdrucină biserica creștină din temelii și schimbă ceea ce se știa despre Iisus Hristos!

Detaliul din Biblie ignorat de toți creștinii! Ce s-a aflat despre Iisus Hristos
Sursa foto: foto: Pixabay.com
02 Ian 2020   •   23:59

Un expert în materie de arheologie pe nume Aviram Oshrim, din Israel, susține faptul că Iisus Hristos nu s-a născut la Betleem, așa cum se spune în Biblie. Mai exact, conform datelor prezentate de acesta, Mântuitorul s-a născut undeva la o sută de mile distanță de locul indicat de Biblie, scrie A1.

Potrivit lui Aviram Oshrim ar exista în Israel și un al doilea oraș numit Betleem, dar nu cel aflat de Ierusalim și vizitat de milione de turiști și pelerini, ci un altul, la o sută de mile distanță.

Orașul indicat de către expertul în materie de arheologie se află la granița cu Siria și Liban. Ca să susțină acest punct de vedere, Aviram a lansat întrebarea: „De ce Fecioara Maria și Iosif ar fi avut nevoie de câteva zile ca să meargă din Betleem la Nazaret, dacă distanța este una de doar câțiva kilometri?”.

Acest lucru ar putea indica faptul că adevăratul Betleem se afla, de fapt, la o distanță mult mai mare decât se credea inițial, ceea ce arată că Iisus Hristos s-a născut în Betleemul de la granița cu Siria și Liban

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close