Antena 3 CNN Actualitate Inedit Detaliul şocant despre moartea lui Ceauşescu. Cum a fost batjocorit dictatorul

Detaliul şocant despre moartea lui Ceauşescu. Cum a fost batjocorit dictatorul

Detaliul şocant despre moartea lui Ceauşescu. Cum a fost batjocorit dictatorul
06 Oct 2015   •   16:25

La Revoluţie, Nicolae Ceauşescu nu a fost violat precum dictatorul libian Muammar Gaddafi, însă a fost dezbrăcat complet de oamenii din grupul lui Gelu Voican Voiculescu. Cu astfel de curiozităţi morbide s-a terminat dictatura comunistă în România, scrie adevarul.ro.

Istoricul Viorel Domenico l-a intervievat pe Nicolae Vasilescu, angajat la morga Spitalului Militar Central care se ocupa de cosmetizarea decedaţilor. Vasilescu povesteşte că Ceauşeştii nu au fost autopsiaţi, dar au avut parte de o examinare exterioară. 

Unuia din suita lui Gelu Voican Voiculescu, mi se pare că celui care filma (n.r. - Ionel Baiu), i-a venit ideea ca lui Nicolae Ceauşescu să i se dea jos pantalonii «să vedem şi noi cu ce a regulat ăsta un popor întreg timp de 25 de ani». Iar eu m-am supus, mai ales că eram şi eu curios să văd dacă a suportat vreo operaţie, că se zicea înainte de Revoluţie că ar suferi de prostată şi alte complicaţii. Zis şi făcut. I-am dat pantalonii jos dar n-avea nicio tăietură, nici o urmă de operaţie, era curat ca un nou născut şi avea o piele albă şi lucioasă ca hârtia cretată, neverosimilă pentru vârsta lui. Am şi spus lucrul acesta, iar cineva a afirmat că este normal pentru un om hrănit cu lapte de mamă umană, sau căruia i se fac transfuzii cu sânge de copil. Ştiţi, basmele care circulau atunci pe seama lui Ceauşescu. În ceea ce priveşte organul genital era, într-adevăr, suficient de mare, încât la vederea lui, fata aia cu care Gelu Voican a făcut Revoluţia, Cerasela Bârjac, a exclamat uimită: «Vai, ce mâţă are tovarăşul!». La care, Gelu Voican a replicat, cu jenă sinceră: «Duhul lui se află deasupra noastră şi e păcat de Dumnezeu... Vă rog!»", a declarat Nicolae Vasilescu în „Caietele Revoluţiei", publicaţie editată de Institutul Revoluţiei Române, citează Adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: nicolae ceausescu autopsie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close