Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dispozitivul secret folosit de Ceaușescu pentru a trăi veșnic. Cum funcționa aparatul și cine îl folosește în ziua de azi

Dispozitivul secret folosit de Ceaușescu pentru a trăi veșnic. Cum funcționa aparatul și cine îl folosește în ziua de azi

Dispozitivul secret folosit de Ceaușescu pentru a trăi veșnic. Cum funcționa aparatul și cine îl folosește în ziua de azi
08 Oct 2019   •   17:54

Dan Alexoae, un kinetoterapeut din Severin, deţine un dispozitiv cunoscut ca „Flacăra Violet“, vechi de peste 100 de ani, inventat de Nikola Tesla, care a aparţinut unuia dintre terapeuţii familiei Ceauşescu.

„În 1989, am cunoscut pe unul dintre terapeuţii familiei Ceauşescu, care efectua masaj terapeutic, dar şi masaj cu lumină cu un dispozitiv vechi de peste 100 de ani inventat de Nicola Tesla.

Atunci am început să înţeleg mai multe despre aceste fenomene şi mi s-a trezit interesul pentru aceste terapii neconvenţionale”, a povestit Dan Alexoae pentru Adevărul.

Alexoae afirmă că terapeutul dictatorului era foarte discret în ceea ce priveşte informaţiile legate de familia prezidenţială.

"Mi-a spus totuşi că familia Ceauşescu folosea foarte multe leacuri populare, îmi povestea că Elena Ceauşescu avea obiceiul să se tragă pentru dureri de spate cu untură de urs şi de multe ori mirosea, mai ales dacă era cald. Aveau o viaţă românească, le plăceau mâncărurile tradiţionale, ea îi spunea de foarte multe ori că îi plăcea să facă colivă”.

Tesla afirma că, odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin sedentari şi ca urmare, circulaţia sângelui încetineşte. Consecinţa cea mai importantă este o acumulare din ce în ce mai mare a deşeurilor metabolice stagnante depozitate în ţesuturi. Organele încep să funcţioneze tot mai greu şi aşa apar bolile cronice.

×
Subiecte în articol: nicolae ceausescu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close