Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doctorița Roxana a ucis-o cu sânge rece pe soția amantului ei și a tăiat-o în bucăți. Ce a urmat după depășește orice imaginație!

Doctorița Roxana a ucis-o cu sânge rece pe soția amantului ei și a tăiat-o în bucăți. Ce a urmat după depășește orice imaginație!

Doctorița Roxana a ucis-o cu sânge rece pe soția amantului ei și a tăiat-o în bucăți. Ce a urmat după depășește orice imaginație!
Sursa foto: sursa foto: Avantaje
22 Noi 2019   •   17:49

Doctorița Roxan Călin, medic pediatru, intra în galeria marilor ucigași români ca autoare a celei mai şocante crime pasionale comisă vreodată la noi. Cu un sânge rece uluitor, ea a ucis-o pe soţia amantului ei, a tăiat-o în bucăţi şi a aruncat-o prin tot Ploieştiul.

Totul s-a petrecut în 1994. Închisă pentru 22 de ani, a stat 14 dintre ei în celulă fără să vorbească niciodată cu nimeni despre ce a făcut. Eliberată condiționat, trăiește azi într-o discreție totală și, la 60 de ani, continuă să tacă obstinat.

La jumătatea lui 1994 numele familiei de medici Doru şi Roxana Călin, ale arhitectului Bogdan Ţinteanu şi al soţiei lui, Iuliana, erau cele mai auzite din România. Povestea Roxanei, „doctorița ucigașă' cum i se va spune, a pornit ca o aventură extraconjugală cum sunt multe, dar s-a transformat într-o dramă sângeroasă.

Cele două familii se cunoșteau de șapte ani, se vizitau, petreceau concedii împreună, se ajutau, copiii lor (câte doi avea fiecare familie) se jucau împreună. Bogdan Ținteanu, un arhitect în ascensiune, a început însă, să-i facă avansuri Roxanei care, sedusă, a cedat insistențelor și cu un an înaintea tragediei cei doi au devenit amanți.

Continuarea, pe Avantaje.ro.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close