Antena 3 CNN Actualitate Inedit Documentul oficial care atestă că bunicul lui Donald Trump a fost exilat din țara natală. Cum a luat naștere povestea de succes a familiei Trump

Documentul oficial care atestă că bunicul lui Donald Trump a fost exilat din țara natală. Cum a luat naștere povestea de succes a familiei Trump

Documentul oficial care atestă că bunicul lui Donald Trump a fost exilat din țara natală. Cum a luat naștere povestea de succes a familiei Trump
Sursa foto: Foto: Wikipedia
22 Noi 2016   •   16:47

Un istoric a descoperit decretul regal prin care bunicul lui Donald Trump era exilat din Germania și i se interzicea să se întoarcă vreodată, scrie The Guardian.

Friedrich Trump a primit ordinul de a părăsi țara în februarie 1905, ca pedeapsă pentru cănu și-a făcut stagiul militar și nu a anunțat autoritățile de plecarea în Statele Unite, când a emigrat pentru prima dată, în 1885.

Roland Paul a explicat că Friedrich nu a cerut să fie scos din datele țării sale natale, astfel că nu s-a achitat de obligația sa de a face armata și astfel i-a fost respinsă cererea de repatriere.

Bunicul lui Donald Trump a emigrat din cauza sărăciei, fiind atras de mirajul aurului din Statele Unite. Se spune că primii bani importanți i-a făcut conducând un bordel frecventat de căutătorii de aur, iar pepitele le trimitea surorilor sale din New York, care le-au investit în imobiliare.

Friedrich a revenit pentru o perioadă în Germania, s-a îndrăgostit și s-a căsătorit, iar apoi și-a luat soția cu el în State. Acesteia însă i s-a făcut dor de țara natală și a vrut să se întoarcă, însă autoritățile au refuzat să le permită să se stabilească în Germania.

Astfel, bunicii paterni ai lui Donald au fost obligați să revină în SUA, în 1905, chiar într-o perioadă în care Elisabeth era însărcinată cu Fred, tatăl lui Donald Trump.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Germania
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close