Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doi americani, blocați de COVID-19 în România: „Nu știam la ce să ne așteptăm când am venit”

Doi americani, blocați de COVID-19 în România: „Nu știam la ce să ne așteptăm când am venit”

Doi americani au rămas blocați în România din cauza pandemiei de coronavirus, după ce au venit să viziteze țara noastră în luna noiembrie 2019.

Doi americani, blocați de COVID-19 în România: „Nu știam la ce să ne așteptăm când am venit”
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Mai 2020   •   15:51

Jamie Leibert și Sandra Zinovyev locuiesc în prezent în Breaza și recunosc că au reușit să descopere pe propria piele mâncare și ospitalitatea locală. 

„Am ajuns în România în noiembrie 2019. Mama Sandrei este originară din România. Mama ei, Marina Zinovyev, a imigrat acum aproximativ 40 de ani în perioada comunistă. Sandra încă are familie aici, iar rudele ei au un apartament neocupat în Breaza. Am decis să petrecem puțin timp în România pentru a descoperi pe deplin țara.

Însă, când a venit pandemia COVID-19, toate granițele s-au închis și nu am putut să plecăm atunci când plănuisem, așa că am decis să așteptăm în Breaza să se termine pandemia", a povestit Jamie Leibert pentru România Insider.

„Nu știam la ce să ne așteptăm când am venit în România. De obicei, americanii nu vizitează România. După șederea noastră aici, credem că România este o comoara ascunsă! Oamenii au fost extrem de primitori. Mulți vorbesc engleza, dar chiar și cei care nu vorbesc engleza sunt foarte ospitalieri. Vecinii ne aduc adesea mâncăruri pe care nu le-am mâncat niciodată. Cel mai mult ne-a plăcut cozonacul. Cred că am mâncat prea mult cozonac!", a mai povestit Jamie Leibert.

 

×
Subiecte în articol: turisti americani
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close