Antena 3 CNN Actualitate Inedit "A fost o nebunie!" | Păţania unui barbat care şi-a întâlnit sosia într-un aeroport. Culmea a fost că aveau şi acelaşi nume

"A fost o nebunie!" | Păţania unui barbat care şi-a întâlnit sosia într-un aeroport. Culmea a fost că aveau şi acelaşi nume

Un britanic a avut șansa să-şi întâlnească din întâmplare sosia într-un aeroport din Londra. Cei doi au același nume şi mergeau spre aceeaşi destinaţie.

"A fost o nebunie!" | Păţania unui barbat care şi-a întâlnit sosia într-un aeroport. Culmea a fost că aveau şi acelaşi nume
Sursa foto: Facebook Mark Garland
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2024   •   22:10

S-a întâmplat la aeroportul din Londra, acolo unde în momentul în care a încercat să facă formalitățile de check-in pentru zborul său cu destinația Londra-Bangkok, Thailanda, Mark Garland a aflat uimit că mai există o persoană care are același nume ca şi el şi mai mult îi şi seamănă. 

"Am stat la ghișeul de check-in timp de 40 de minute, în timp ce încercau să rezolve problema", a spus bărbatul de 58 de ani.

"Apoi a trebuit să mergem mai devreme la poarta de îmbarcare pentru a ne identifica valizele", a mai adăugat el. 

Acela a fost momentul în care Mark Garlanda şi-a întâlnit sosia.

De cealaltă parte bărbatul de 62 de ani a fost la fel de uimit de această întâlnire, spunând: "A fost o nebunie - nu am mai văzut așa ceva". 

Cei doi au stabilit, din întâmplare, să călătorească în Thailanda pentru o vacanță de patru, respectiv trei săptămâni. 

Întâmplarea fericită nu s-a oprit aici. La momentul îmbarcării în avion, ei au descoperit că aveau locurile unul lângă celălalt.

Bărbații au stat de vorbă pe toată durata zborului de 11 ore și jumătate, timp în care au descoperit că locuiesc în același cartier şi au foarte multe în comun. 

 

×
Subiecte în articol: Londra aeroport sosie
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close