Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doi turiști din Suedia mănâncă mici pentru prima dată. Ce reacție au

Doi turiști din Suedia mănâncă mici pentru prima dată. Ce reacție au

Doi tineri din Suedia caer au ajuns în România, bifând astfel țara cu numărul 89 de pe lista lor cu 100 de destinații turistice, au împărtășit experiența din țara cu „ținutul lui Dracula”.

Doi turiști din Suedia mănâncă mici pentru prima dată. Ce reacție au
de Gabriel Dano    |    03 Sep 2022   •   12:56

Suedezii Oskar și Dan au ajuns pentru prima dată în București și, după cum au menționat că fac în fiecare țară vizitată, au vrut să guste preparate tradiționale.

Nici nu e de mirat că în România li s-a recomandat să încerce micii.

Aici a fost o mică problemă, pentru că, fiind vegani, au fost nevoiți să găsească un restaurant care îi prepară fără carne.

În clipul postat pe vlogul suedezilor se vede cum ajung la un restaurant vegan din București și caută pe Google preparate tradiționale românești.

Printre acestea se aflau, desigur, zacuscă, salată de vinete, mămăligă, ciorbă, cârnați, dar și mici. Pentru că li s-a părut o idee bună să încerce tradiționalii mititei au încercat și pronunția lor, doar că și aici au avut probleme.

Prima dată au comandat „michi”, apoi „miși”, până să ajungă la „mici”, iar într-un final au comandat burgeri și mici vegani, cei din urmă fiind, evident, însoțiți de muștar, potrivit Gândul.

„Cu muștar, interesant. Doamne, e așa bun, are gust de carne pe grătar, o aromă foarte bună, puțin afumat, condimente, mmm”, spune unul dintre suedezi în timp ce mănâncă.

×
Subiecte în articol: mici Suedia
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close