Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Domnule, eu am înviat”, susține un bătrân de 91 de ani din județul Iași. Este incredibil ce s-a găsit în cavoul său

„Domnule, eu am înviat”, susține un bătrân de 91 de ani din județul Iași. Este incredibil ce s-a găsit în cavoul său

„Domnule, eu am înviat”, susține un bătrân de 91 de ani din județul Iași. Este incredibil ce s-a găsit în cavoul său
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Iul 2017   •   17:21

Scandal într-un cimitir din comuna Holboca, județul Iași. Totul a început, după ce un bătrân de 91 de ani a construit un cavou.

Acesta este acuzat de enoriași și preot că a lăsat cadavrele înaintașilor în văzul lumii și că mirosul este insuportabil.

Adevărul este însă altul. „Nu este nimeni în sicriu. Este sicriul meu, celălalt este pentru oase. Uitați-vă, e gol! Alo, Ciobanu, ești acolo? Treci înapoi", a declarat proprietarul Mihai Ciobanu pentru BZI.

"Domnule, eu am înviat. Cine reușește să treacă peste șapte infarcturi? La al treilea deja ai murit. În 2014 am făcut infarct și am stat o zi inconștient. Nu am văzut, nu am auzit nimic. Am scăpat și atunci. Siciriul l-am pregătit pentru mine. Când va veni timpul...", a mai spus Ciobanu.

Cavoul este însă o operă de artă. Bătrânu a scris și câteva poezii cu impact motivațional. "Toată viața cât trăiți/ Nu cumva ca să râniți/ La o muncă fără muncă".

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close