Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dorel este peste tot! A privit cum îi este demolată casa din greşeală. Cum a fost posibil acest lucru

Dorel este peste tot! A privit cum îi este demolată casa din greşeală. Cum a fost posibil acest lucru

Dorel este peste tot! A privit cum îi este demolată casa din greşeală. Cum a fost posibil acest lucru
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Dec 2016   •   14:04

Trebuie să vă gândiţi de două ori înainte de a crede că v-aţi început rău ziua. Exemplul unui australian, care şi-a văzut casa demolată din greşeală, demonstrează că există şi lucruri mai grave. 

Muncitorii firmei Daniel's Demolitions s-au dus să dărâme o construcţie din Bankstown. Aveau adresa, strada Marion nr 200, aşa că au purces la lucru. Dar nu au ţinut cont că numărul de pe cutia poştală era greşit. 

În realitate, ceea ce au dărâmat ei era casa vecină, de la nr 198, chiar dacă pe cutie scria 200. Proprietarul, Steve Ballas, a venit într-un suflet, auzind zgomote, dar nu a mai putut face nimic. 

Casa îi fusese pusă la pământ pe jumătate, aşa că a privit cum demolatorii îşi duc treaba la bun sfârşit. Omul de afaceri s-a arătat resemnat: „Ce pot să fac? Singurii care au de câştigat sunt avocaţii”, a declarat el. 

Patronul firmei de demolări a subliniat că se simte „extrem de dezamăgit” de ceea ceea ce s-a întâmplat, mărturisind că a primit prin e-mail instrucţiuni privind casa care trebuie dărâmată şi că nu şi-a întâlnit niciodată clientul faţă în faţă.
 

×
Subiecte în articol: Dorel
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close