Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dorința bizară pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta”

Dorința bizară pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta”

Nicolae Ceaușescu era în pas cu moda când venea vorba de vestimentație și nu numai.

Dorința bizară pe care o avea Nicolae Ceaușescu: ”Veneau doi-trei oameni și se ocupau de asta”
24 Ian 2020   •   16:44

Mai mulți oameni apropiați ai fostului președinte comunist au dezvăluit că acesta avea o fixație pentru buclele sale care erau aranjate zilnic de mai mulți frizeri.

Nicolae Ceaușescu a avut încă din perioada tinereții părul ușor ondulat și le cerea întotdeauna frizerilor săi să-i accentueze și mai mult buclele. Se pare că Nicolae Ceaușescu avea o fixație pentru podoaba sa capilară pe care o afișa mereu cu mândrie, scrie Fanatik.ro.

Mai mulți frizeri lucrau zilnic la buclele lui Ceaușescu care erau aranjate cu mare grijă. Și Elena Ceaușescu avea o grijă specială pentru părul său și se asigura că o coafeză îi tapa podoaba capilară până la forma pe care o dorea și apoi i se făcea un coc.

Nicolae Ceaușescu și soția sa erau mereu în pas cu moda și aveau numeroase extravaganțe. Elena Ceaușescu avea numai blănuri naturale, bijuterii scumpe și încerca să o copieze pe Patricia Nixon, nu doar vestimentar, cât și legat de comportament. Hainele lor erau stropite cu cele mai scumpe și fine parfumuri.

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ceauşescu elena ceausescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close