Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dormea într-o cameră de hotel, când s-a trezit atinsă de un bărbat. Au urmat două ore de chin pentru ea

Dormea într-o cameră de hotel, când s-a trezit atinsă de un bărbat. Au urmat două ore de chin pentru ea

Dormea într-o cameră de hotel, când s-a trezit atinsă de un bărbat. Au urmat două ore de chin pentru ea
Sursa foto: Foto: captura CBS
26 Feb 2019   •   14:57

Se afla în camera de hotel, când s-a trezit din somn cu un bărbat care o mângâia. Au urmat două ore de coșmar pentru femeie, care a fost violată.

Cheri Marchionda, care avea 30 de ani la momentul atacului, a dezvăluit cum sa trezit cu  Christopher Lapointe la capătul patului, al unui hotel din Iowa.

Bărbatul i-a convins pe angajații hotelului să-i dea cardul fără ca măcar să arate un act de identitate.

Amintindu-și de atacul din 2014, Marchionda a povestit pentru postul CBS că s-a trezit din somn în timp ce bărbatul o mângâia pe picior.

„M-am trezit cu gândul că sunt acasă. Așa că atunci când am deschis ochii, eram: „Nu, ești în cameră, atunci cine este acest tip? În acele secunde, încerci să-ți dai semea, cine este persoana de la capătul patului”, a povestit femeia, mamă a trei copii.

Își mai amintește că Lapointe avea ceva în mână, dar nu își amintește ce. Apoi a fost violată preț de mai bine de două ore. „Tot ce mă gândeam era să supraviețuiesc. Pentru că aveam acești trei copiii minunați pentru care voiam să ajung acasă”.

Se pare că perechea se cunoscuse la barul hotelului, dar femeia îi refuzase avansurile, scrie The Sun.

Lapointe a pledat vinovat și a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

 

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close