Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dormea la etaj cu fetițele ei, când a deschis brusc ochii. A încremenit. „Era acolo, chiar lângă mine. Mi-a stat inima în loc. Nu am putut nici măcar să țip”

Dormea la etaj cu fetițele ei, când a deschis brusc ochii. A încremenit. „Era acolo, chiar lângă mine. Mi-a stat inima în loc. Nu am putut nici măcar să țip”

Dormea la etaj cu fetițele ei, când a deschis brusc ochii. A încremenit. „Era acolo, chiar lângă mine. Mi-a stat inima în loc. Nu am putut nici măcar să țip”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Apr 2019   •   12:41

Clipe de coșmar pentru o mămică. Femeia dormea în cameră cu fetițele ei când s-a trezit brusc și a crezut că nu vede bine.

A încremenit. În cameră se afla un bărbat, care a dat jos pătura de pe una din fete și i-a spus: „Vii cu mine”, 

Incidentul a avut loc în Craigavon, Irlanda de Nord. Se pare că intrusul urcase în dormitor pe fereastră.

Femeia de 32 de ani a povestit că fiica ei era la marginea patului când și-a mișcat piciorul, iar mama a deschis ochii.

„Eram întinsă pe spate cu capul coborât spre podea, nu total trează. Mă uitam la acele șosete negre și blugi, la picioarele bărbatului de la capătul patului. Nu avea pantofi. În timp ce mă trezeam, m-am gândit: blugi? Partenerul meu nu poartă blugi. Am știut atunci că este altcineva în cameră. Eram încă întinsă. Am întrebat: cine ești. S-a mișcat ușor, apoi a înghețat. Se uita ca și cum visam. Nu l-am văzut clar, dar nu s-a întors și nu m-a privit în față, și-a mutat ușor mâinile”, a povestit femeia.

Bărbatul a început să se miște prin cameră. „Am vrut să țip să mă audă partenerul meu, dar nu am putut”. În cele din urmă, bărbatul a ieșit pe ușa dormitorului și apoi din casă, scrie The Sun. 

 

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close