Antena 3 CNN Actualitate Inedit Drama copilei care a fost vândută de fratele ei pentru 300 de euro. Ce s-a întâmplat cu fata, după ce a fost obligată să se prostitueze în Turcia

Drama copilei care a fost vândută de fratele ei pentru 300 de euro. Ce s-a întâmplat cu fata, după ce a fost obligată să se prostitueze în Turcia

Drama copilei care a fost vândută de fratele ei pentru 300 de euro. Ce s-a întâmplat cu fata, după ce a fost obligată să se prostitueze în Turcia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Sep 2017   •   17:44

Cosmin-Constantin Zamfir, acuzat de trafic de minori, a fost arestat pentru 30 de magistraţii de la Tribunalul Olt, într-un caz fără precedent. Tânărul este cercetat că şi-a vândut sora unei proxenete pentru 300 de euro. Fata a fost obligată să se prostitueze timp de trei luni în Turcia. Şocul emoţional a fost atât de puternic încât copila a fugit de acasă după ce s-a întors în România și e de negăsit din 2016, scrie adevarul.ro.

Totul începe în 2013, atunci când Zamfir, pe fondul unor probleme financiare, a luat hotărărea să o vândă pe sora sa, în vârstă de 14 ani, iubitei sale Jana Elena Ostafe. Preţul: 300 de euro. Cei doi ar fi păcălit-o pe fetiţă că urmează să se deplaseze împreună cu Jana Elena Ostafe în vacanţă în Turcia.

La rândul lor, părinţii fetei au fost păcăliţi cu aceaiaşi poveste şi convinşi să dea o declaraţie notarială, la data de 11 februarie 2014 prin care şi-au exprimat acordul ca fiica lor să se deplaseze în străinătate alături de Jana Elena Ostafe, prilej cu care au primit suma de 300 euro de la aceasta din urmă.

Procurorii DIICOT care au investigat cazul au aflat că Jana Elena Ostafe a dus fetiţa unui turc din Bodrum, care le-a condus într-un apartament închiriat.  

Fata a fost obligată să practice timp de trei luni. La întoarcerea în țară, fata a fugit de acasă și e dată în urmărire națională.

 

×
Subiecte în articol: turcia prostitutie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close