Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mărturisirea lui Gigi Becali. Drama care l-a făcut să plângă singur în mașină: ”Doamne, pentru ce i-ai făcut aşa ceva?”

Mărturisirea lui Gigi Becali. Drama care l-a făcut să plângă singur în mașină: ”Doamne, pentru ce i-ai făcut aşa ceva?”

Deși afișează de multe ori o imagine dură, mai ales în relația cu angajații săi sau echipa de fotbal, Gigi Becali mărturisește că este afectat de dramele unor oameni care îi ies în cale.

Mărturisirea lui Gigi Becali. Drama care l-a făcut să plângă singur în mașină: ”Doamne, pentru ce i-ai făcut aşa ceva?”
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    14 Sep 2022   •   22:45

De exemplu, dacă întâlnește persoane cu membre amputate, Becali spune că pe aceştia îi ajută la orice oră. Latifundiarul a adăugat că după aceea îi vine să plângă.
Gigi Becali a povestit într-o emisiune TV ce îl emoționează atât de mult.

”Dacă, de exemplu, sunt nişte săraci. Şi eu, de exemplu, trec şi nu le dau nimic. Că nu poţi, că ai văzut câţi se strâng aici (n.r. la palat). Şi le-am fixat zi. Şi plec.

Sau, de exemplu, dacă văd oameni fără picioare şi îi ajut, le dau. Dar după aia eu plec mai departe şi în maşină plâng.

Păi de ce plângi? Păi plâng şi vorbesc cu Hristos: ”Doamne, pentru ce ai făcut aşa?” Şi îmi vine să plâng. Vezi? Milostenie. De la milostenie s-a născut dragoste”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Pățania unei călugăriţe după ce i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie pentru o biserică

O călugăriţă care a mers la palatul lui Gigi Becali pentru a-i cere o donaţie, a avut parte de un șoc. Maica Filoteea susţine că n-a primit nici măcar un pahar cu apă.

Asta deși Gigi Becali este recunoscut pentru donaţiile pe care le face, mai ales către mănăstiri şi biserici.

Maica Filoteea şi-a făcut ucenicia la Mănăstirea Nămăieşti, dar în ultimii ani s-a stabilit într-o căsuţă modestă dintr-un cartier din Piteşti. Acum ea vrea să strângă bani pentru diferite cauze, cum ar fi ridicarea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi. Așa că s-a gândit că Gigi Becali ar fi bucuros să facă o donație.

Maica Filoteea a plecat la Bucureşti, unde a căutat palatul pe care îl deține Gigi Becali. Ajunsă la reședința latifundiarului, maica a rămas impresionată de numărul mare de nevoiaşi care îl aşteptau. A ajuns în cele din urmă să vorbească cu milionarul, dar întâlnirea n-a decurs aşa cum şi-ar fi dorit.

”Am fost dezamăgită, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă. Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine”, a spus maica Filoteea pentru ziarulargesul.ro.

Gigi Becali: ”Asta e marele meu vis. Fetele mele și soția nu prea sunt de acord”

Gigi Becali își dorește să se retragă la o mănăstire. Latifundiarul s-ar fi decis să-și construiască o adevărată fortăreață religioasă în inima munților, în localitatea Comanca, ce aparține de Băile Olănești (județul Vâlcea).

Locația se află între Parcul Național Buila-Vânturița- Parcul Național Cozia și localitatea Băile Olănești.

Gigi Becali s-a hotărât să plece pentru câteva zile la Muntele Athos, în Grecia, acolo unde nu a mai fost de când a început pandemia.

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a recunoscut public că și-ar dori să se călugărească la un moment dat, chiar dacă soția și fetele sale nu sunt de acord cu ideea.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani.

Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, declara Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close