Antena 3 CNN Actualitate Inedit Drama tinerei care este alergică la apă. Nu are voie să plângă, ori să transpire. Până și apa de băut îi face rău. Nimeni nu știe cum să o ajute!

Drama tinerei care este alergică la apă. Nu are voie să plângă, ori să transpire. Până și apa de băut îi face rău. Nimeni nu știe cum să o ajute!

Drama tinerei care este alergică la apă. Nu are voie să plângă, ori să transpire. Până și apa de băut îi face rău. Nimeni nu știe cum să o ajute!
27 Noi 2019   •   13:35

Tessa are 21 de ani și trăiește o adevărată dramă. Tânăra nu poate duce o viață obișnuită, precum prietenele sale, deoarece este alergică la ceva ce pare de neimaginat: apa.

Tessa povestește că de fiecare dată când plânge, transpiră sau bea apă îi apare pe piele o erupție dureroasă.

Tessa Hansen-Smith suferă de urticarie acută, o afecțiune extrem de rară care afectează mai puțin de 100 de persoane în întreaga lume.

La fiecare contact cu apa, Tessa începe să aibă migrene și să facă febră, după care toată pielea i se înroșește, scrie Daily Mail.

Din această cauză, ea poate face dus doar de două ori pe lună, în condițiile în care chiar și atunci când bea apă simte disconfort.

„Este foarte dificil deoarece sunt alergică la propriile lacrimi, salivă și transpirație. Sufăr de oboseală musculară și greață. Și asta din cauza că ceea ce mănânc conține, poate, prea multă apă. precum unele fructe sau legume. Chiar și apa potabilă îmi face rău”, spune tânăra, care vrea să tragă un semnal de alarmă în privința acestei boli deosebit de rare.

În prezent, tânăra este nevoită să înghită, zilnic, nouă comprimate de antihistaminic pe zi, în încercarea de a-și controla simptomele.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close