Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dramă uriașă într-o familie: Toți cei trei micuți au fost diagnosticați cu același tip de cancer. Cel mai mare are doar cinci ani

Dramă uriașă într-o familie: Toți cei trei micuți au fost diagnosticați cu același tip de cancer. Cel mai mare are doar cinci ani

O familie trăiește o adevărată dramă! Toți cei trei micuți pe care îi are au fost diagnosticați cu același tip de cancer și acum luptă împreună să-l învingă.

Dramă uriașă într-o familie: Toți cei trei micuți au fost diagnosticați cu același tip de cancer. Cel mai mare are doar cinci ani
12 Feb 2020   •   15:11

Cei trei frați din Atlanta, Tristen, cinci ani, Caison, trei ani, și Carter Rush, șapte luni, au învățat chiar înainte să meargă, să lupte pentru supraviețuire. Și asta pentru că au fost diagnosticați cu cancer de ochi.

Tristen a primit diagnosticul de retinoblastom în luna aprilie 2014, Caison, în octombrie 2016, iar Carter, în luna ianuarie a acestui an. 

„A fost surprinzător, dar știam că șansele sunt 50/50. Medicii mi-au spus toată viața că din cauza unei mutații genetice cu retinoblastom, de care sufer la ambii ochi, am șanse de 50/50, să-l transmit”, a declarat mama copiilor, Angie Rush, pentru „Good Morning America”. 

Angie mai spune că și ea a primit diagnosticul când avea șase luni, daracum este sănătoasă. Copiii săi fac chimioterapie o dată pe lună, alături de tratamente cu laser și controale. 

În ciuda bolii, Rush mai spune că fiii săi sunt obișnuiți și fericiți.

„Au multă energie. Tristen este atât de prietenos și îi place să cânte. Adoră știința, sperăm ca va ajunge doctor într-o zi”, a mai spus mama celor trei micuți. 

 

×
Subiecte în articol: drama in familie cancer
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close