Antena 3 CNN Actualitate Inedit După 27 de ani, un român adoptat în Noua Zeelandă și-a regăsit familia. Cine sunt părinții biologici ai bărbatului

După 27 de ani, un român adoptat în Noua Zeelandă și-a regăsit familia. Cine sunt părinții biologici ai bărbatului

După 27 de ani, un român adoptat în Noua Zeelandă și-a regăsit familia. Cine sunt părinții biologici ai bărbatului
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Ian 2018   •   12:23

Andrei Antohi s-a născut în Iași, în 1990. Când avea doar șapte luni, a fost adoptat de o familie din Noua Zeelandă. Acum, după 27 de ani, tânărul și-a regăsit părinții biologici, cu ajutorul unei pagini de Facebook.

„În Octombrie 1990, viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna: am fost adoptat de la Iaşi de o familie foarte iubitoare din Noua Zeelandă. Numele meu românesc a fost Antohi Andrei, născut la data de 7 Martie 1990. Sunt în căutarea părinţilor mei biologici, Antohi Ioan şi Antohi Virginica, a celor doi fraţi mai mari ai mei şi a rudelor. (...) Poate cineva îi cunoaşte şi m-ar putea pune în contact cu ei. Îmi doresc enorm de mult să-i găsesc, am foarte multe să le spun”, este anunțul pe care Andrei l-a postat în octombrie 2017 pe Facebook, potrivit ziaruldeiasi.ro.

La scurt timp, administratorul paginii l-a anunțat că familia lui a fost găsită.

Andrei şi-a văzut pentru prima oară mama, sora mai mare şi mătuşile, prin intermediul unei videoconferințe online. Primul lucru pe care Andrei l-a spus rudelor sale a fost: „E un miracol că v-am găsit! N-aveţi idee cât de mult înseamnă asta pentru mine“. Acum, Andrei plănuiește să vină în România pentru a-și întâlni familia.

 

×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda familie adoptat
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close