Antena 3 CNN Actualitate Inedit După 30 de ani de la nuntă, a desfăcut cutia în care se afla rochia de mireasă. A avut un adevărat șoc: „Nu se poate așa ceva!” (GALERIE FOTO+VIDEO)

După 30 de ani de la nuntă, a desfăcut cutia în care se afla rochia de mireasă. A avut un adevărat șoc: „Nu se poate așa ceva!” (GALERIE FOTO+VIDEO)

După 30 de ani de la nuntă, a desfăcut cutia în care se afla rochia de mireasă. A avut un adevărat șoc: „Nu se poate așa ceva!” (GALERIE FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
11 Iun 2017   •   16:49

După 30 de ani de la nuntă, o femeie din Nashville a desfăcut cutia în care își păstra intactă rochia și pe care nu o deschisese în toți acești ani.

Doar că Shannon McNamara a avut un adevărat șoc, atunci când a privit ținuta. Nu aducea deloc cu ceea ce purtase în cea mai importantă zi din viața sa.

Femeia a povestit întâmplarea la un ziar local, însă misterul rochiei de mirese nu a fost deslușit.

A fost nevoie să mai treacă un timp, până când o altă femeie, Kim Jones din Atlanta, a avut parte de aceeași surpriză neplăcută. Și-a desfăcut cutia în care se afla rochia împachetată ca la carte, doar că nu era a ei.

Atunci a căutat informații și a aflat povestea lui Shannon McNamara. Cele două femei au luat legătura și și-au dat seama că fiecare avea rochia celeilalte.

Cum a fost însă posibil? Ei bine, înainte de a se muta în Atlanta, Kim Jones locuise tot în Nashville și tot aici se și căsătorise. Au dus rochiile la curățătorie în aceeași perioadă, iar acolo a avut loc greșeala angajatelor.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close