Antena 3 CNN Actualitate Inedit După 45 de ani de cercetări, FBI renunţă la un caz misterios

După 45 de ani de cercetări, FBI renunţă la un caz misterios

După 45 de ani de cercetări, FBI renunţă la un caz misterios
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Iul 2016   •   00:31

După 45 de ani de cercetări, FBI a decis să renunţe la un caz nerezolvat. Este vorba de povestea lui DB Cooper, un bărbat, care, în 1971, a preluat controlul unei aeronave a companiei aeriene Northwest Orient, ce făcea legătura între oraşele Oregon şi Seattle.

La aterizarea în Seattle, el le-a cerut autorităților să îi trimită mai multe parașute și o servietă cu 200.000 de dolari. Cu acea ocazie, piratul aerului i-a eliberat pe cei 36 de pasageri de la bordul avionului, scrie Libertatea.

Avionul a decolat din nou, zburând în direcţia Mexicului. Însă DB Cooper a sărit cu o paraşută pe durata acelui zbor, în timpul nopţii, prin partea din spate a aeronavei.

Nouă ani mai târziu, un adolescent a găsit sub un banc de nisip de pe malul râului Columbia, în nord-vestul Statelor Unite pachete cu bancnote zdrenţuite de 20 de dolari, provenind din răscumpărarea de 200.000 de dolari.

Poliţia americană spune că explorat toate pistele credibile şi consideră că a venit timpul să renunţe le încercarea de a rezolva acest caz misterios.

 

×
Subiecte în articol: FBI
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close